آیا به دنبال یک جایگاه شغلی کتابداری هستید؟ در ادامه به معرفی دو ابزار قدرتمند در این راه میپردازیم.
نامه پیوست رزومه[footnote title=”1″]Cover letter[/footnote]، نامهای است که به رزومه پیوست میشود و هدف از آن معرفی و ایجاد انگیزه در خواننده است. خواننده با نگاهی اجمالی به آن متوجه میشود شما بابت کدام فرصت شغلی درخواست دادهاید و اطلاعات کلی درباره رزومهی شما بهدست میآورد. این نامه باید شامل مناسبترین و مرتبطترین تجربیات کاری و آموزشیتان باشد. مطابقت صلاحیتهای شما با شغل مورد درخواست، کاری زمانبر است، بنابراین صلاحیتهای شما در این نامه باید به بهترین شکل ممکن منطبق با آنچه کارفرما به دنبال آن است، تنظیم شده باشد.
رزومه، شامل تجربه کاری شما در شغل قبلی، تحصیلات، مهارتها، و هرگونه گواهینامهای که موفق به دریافت آن شدهاید می باشد. در هر دو بخش “معرفی” و “مهارتها”ی رزومه کاریتان، مهارتهای رایانهای و پژوهشی خود را برجسته و پررنگ کنید، زیراکه این دو مهارت برای کسب جایگاه شغلی کتابداری بسیار ارزشمند هستند.
در ادامه، نمونهای از یک رزومه و نامه پیوست آن برای شغل کتابداری، همراه با ذکر نکات لازم جهت کمک به شما آمده است. به تجربیات و مهارتهای ذکرشده در این رزومه توجه کنید، چشمانداز خوبی از توانمندیهای یک کتابدار آموزشگاهی–دانشگاهی ارائه میدهد.
دویل، آلیسون (2016). « یک نمونه از رزومه و نامه پیوست آن مربوط به شغل کتابداری (1)». ترجمه فاطمه علیزاده. بخش رزومه شغلی وبسایت مرجع شغلی علم اطلاعات و دانش شناسی، شماره 1. 14 شهریور ۱۳۹۵.
-
1 پرسش های معماگونه در مصاحبه شغلی
-
2 دو کلمهای که به نظر میرسد در یک مصاحبه شغلی نباید گفته شود!
-
3 بزرگترین نقاط قوت و ضعف شما چیست؟
-
4 یک نمونه از رزومه و نامه پیوست آن مربوط به شغل کتابداری (2)
-
5 خارج از کتابخانه ها مشغول به کار شوید
-
6 چیزهایی که در یک مصاحبه شغلی نباید بگویید! (قسمت پایانی)
-
7 چیزهایی که در یک مصاحبه شغلی نباید بگویید! (2)
-
8 چیزهایی که در یک مصاحبه شغلی نباید بگویید! (1)
-
9 5 سوالی که در یک مصاحبه شغلی باید بپرسید
-
10 کتاب شغل های کتابداری و علم اطلاعات